Breitling vs. Omega: Clash of the Titans

Hoe dan ook, beide bedrijven hebben een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de gouden eeuw van luxe horloges. Als zodanig hebben ze elk enorm veel respect verdiend van verzamelaars en liefhebbers van fijn gemaakte luxe.

Stambomen – Evenzo zult u merken dat beide bedrijven een soort van professionaliteit delen in de geschiedenis van hun beroemdste replica horloges breitling.

De horloges van Breitling zijn bijvoorbeeld door de jaren heen officieel gebruikt door duikers, piloten en militairen. Ze werken momenteel samen met Bentley Motors en hebben veel dashboardklokken voor luxe voertuigen geproduceerd.

Omega-horloges zijn ook professioneel gebruikt, het bedrijf heeft de opdracht gekregen om horloges te leveren aan de Royal Flying Corps of Britain en het Amerikaanse leger rond het WW1-tijdperk.

Ze werden ook beroemd gekozen om horloges te leveren aan NASA-astronauten, en de Omega Speedmaster was het eerste replica horloges kopen dat op de maan werd gedragen.

Hier bij WatchMaxx houden we van plezier maken. Dus hebben we natuurlijk besloten om het nog een keer te doen. Alleen zetten we deze keer twee absolute kolossen van de luxe horlogecirkel tegen elkaar op.
replica rolex
Klopt. Het is tijd voor Breitling vs. Omega. Misschien wilt u uw veiligheidsbril opzetten.

Breitling vs. Omega: Weegschaal

Oorsprong – Beide bedrijven zijn meer dan een eeuw oud en werden elk in de 19e eeuw in Zwitserland opgericht. Omega heeft een paar jaar op hun tegenstander, opgericht in 1848 in tegenstelling tot Breitling’s 1884.

Wauw, we hebben net gemerkt dat 1884 en 1848 dezelfde vier nummers zijn die anders zijn gerangschikt.

Zowel Omega- als Breitling-horloges zijn te zien geweest in James Bond-films, wat het echte embleem van ultieme bekendheid is.
Omega’s Seamasters zijn ook ongelooflijk goed gemaakte professionele replica horloges rolex, hoewel hun esthetiek de neiging heeft om iets meer naar de luxe kant te neigen dan naar de kant van het horloge.

QR: Breitling vs. Omega: Clash of the Titans

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Developed by Tiepthitute
Bản đồ
Facebook Messenger
Chat với chúng tôi qua Zalo
Gọi ngay